KALI LINUX

0
Kali Linux 2.0 Released - Kali Linux 2.0 lansat oficial la DEFCON in 11 august
Kali Linux 2.0 lansat oficial la DEFCON in 11 august

Deci, ce este nou în Kali 2.0? Există un nou kernel 4.0, acum pe baza Debian Jessie, hardware îmbunătățit și acoperirea a tuturor driverelor wireless, suport pentru o varietate de medii de birou (GNOME, KDE, Xfce, amice, E17, LXDE, i3wm), mediu desktop actualizat și instrumente - și lista poate continua. Dar aceste elemente sunt, în esență un bulletpoint cu un efect secundar al schimbărilor reale care au avut loc în backend-ul  de dezvoltare. Gata să primiți o  vestea bună? Respirați adânc, este o listă lungă.

Kernel 4.0
Gnome 3.14
Maltego 3.6.1
MSF 4.1.14
Nmap 4.69B4
Aircrack 1.2rc2
Burp 1.6.0.1
BeEF 4.6.1
Recon 4.6.0
JTR 1.8.0.6 Jumbo
2.4.0 ZAP
PixieWPS 1.0
Hydra 8.1
BDF 3.0.5

... Și mult, mult mai mult.
Kali Linux este acum o distribuție Rolling
Una dintre cele mai mari mutari pentru a ține Kali 2.0 updatat la nivel global, continuu, a fost transformarea  Kali Linux intr-o distribuție de rulare. Ce înseamnă acest lucru? Programele sunt  continuu testate de cei de la Debian Testing - modernizarea, în esență,a sistemului de bază Kali

Instrumente continuu actualizate, fluxul de lucru îmbunătățit



O altă evoluție interesantă în infrastructura noastră a fost integrarea unui sistem de control versiune amonte, care ne avertizează atunci când noi versiuni amonte de instrumente sunt eliberate (de obicei prin git tagging). Acest script se execută zilnic pe o listă selectata de instrumente comune și ne ține alertat in cazul în care un nou instrument necesită actualizare. Cu acest nou sistem,  actualizările  de bază vor fi frecvente. Odată cu introducerea acestui nou sistem de monitorizare, vom începe încet eliminarea opțiunii "tool upgrades" în tracker-ul nostru de bug.

Noi  "Arome" in Kali Linux 2.0


Prin procesul  Build live, Kali 2.0 suportă acum nativ KDE, GNOME3, Xfce, MATE, E17, LXDE și i3wm. Ne-am mutat la GNOME 3 în această versiune, marcând sfârșitul unei perioade de lunga  abstinenta . Am îmbrățișat în cele din urmă GNOME 3 și cu câteva modificări personalizate, este dezvoltat noul nostru desktop favorit. Am adăugat suport personalizat pentru meniuri mai multe niveluri, adevărata transparența a terminalelor, precum și o mână de extensii utile shell GNOME. Acest lucru însă a venit la un preț - cerințele minime de RAM pentru un plin sesiune GNOME 3 a crescut la 768 MB. Aceasta este o problema a hardwarelor moderne, dar poate fi în detrimentul unor hardware mai putin performante. Din acest motiv, ne-am lansat, de asemenea, un oficial, minim Kali 2.0 ISO. Această aromă de  "lumina" in  Kali include o mana de instrumente utile, împreună cu mediul desktop Xfce - o soluție perfectă pentru calculatoarele cu resurse limitate.
sursa :

Trimiteți un comentariu

 
Top